Kom kunst maken met de kunstenaar!

Creatieve workshops en cursussen op maat

EEN DAG VOL ONTSPANNING, PLEZIER, CREATIVITEIT EN BRABANTSE GASTVRIJHEID MET HAPJES, DRANKJES EN EEN GOED VERZORGDE LUNCH. KORTOM EEN TOP BELEVENIS!

Mogelijkheden

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je een offerte op maat? Voor groepen die groter zijn dan 8 personen maak ik graag een offerte op maat. Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

EEN EENDAAGSE WORKSHOP MATERIEKUNST

Een hele dag werken op een doek naar keuze, spelen met acrylverf, kleur en mixed media. Dit is een nieuwe beleving omdat het materiaal waaruit het kunstwerk wordt vervaardigd centraal staat. De verf is geen middel om een afbeelding te maken maar een doel op zich. De materie is een inspiratiebron en deel van het artistieke proces. Oppervlakte en structuur ontstaan door allerlei materialen zoals bijvoorbeeld zand gemixt met latex, houtskool, textiel, boomschors, gevonden voorwerpen tijdens een wandeling op het strand, in het bos of gewoon op straat.

EENDAAGSE WORKSHOP ABSTRACT SCHILDEREN

Bij deze workshop leer ik je enkele technieken en leuke trucjes om abstract te schilderen met acrylverf. Maar dan vooral je eigen gevoel volgen, niet teveel nadenken. Bij deze vorm van schilderen laat je je gevoelens de vrije loop. Uiteraard begleidt ik individueel en de groep in dit creatieve proces.

EENDAAGSE WORKSHOP DE PEN EN DE PENSEEL

Als taal kon beschrijven wat beelden laten zien, zullen wij allen uitgever zijn

Deze workshop bestaat uit een hele dag schilderen in combinatie met schrijven.

In de ochtend is er een schrijver die je eventueel kan helpen of inspireren. Het onderwerp kies je zelf autobiografisch, een gedicht, kortom jouw project. In de middag na de lunch mag je deze  woorden beeldend uitvoeren op een schildersdoek.

BIJDEHANDJES, EEN WORKSHOP VOOR KINDEREN

Kinderen houden van een uitdaging en bij mij hoeven ze een keer niet binnen de lijntjes te werken. Ze leren in een middag nieuwe technieken, maken plezier en gaan allemaal met een mooi kunstwerk naar huis. Een uniek verjaardagsfeest gegarandeerd.

KUNST MAKEN IS PLEZIER, RUST EN HET GEVOEL VAN ABSOLUTE VRIJHEID.